+45 21 79 52 52

Træindustri

Vores udstyr

Høvl / Kehler

Med vores nye 9 spindlede kehler kan vi tilbyde vore kunder enhver form for bearbejdning af træ.  Vi har oparbejdet en stor erfaring og ekspertise, når det gælder høvling af træ.

Et af vore kerneområder er udvendig beklædning. Dette område spænder lige fra klinkbeklædning, gavlbeklædning, sternbrædder til underbeklædning. Men også når det gælder terrassebrædder, reglar eller almindelig firkanthøvling er vi klar til at yde vore kunder den bedste service og forarbejdning af træet.
Vi står altid klar med en løsning på vore kunders behov, også når det gælder specialprofiler til særlige byggeopgaver.

 

Opti–afkorter

Med vor computer-styrede optimeringsafkorter er spildet nede på 2-4 %. Det skyldes ikke mindst en særdeles effektiv opmåling. Da nøjagtigheden samtidig ikke går ud over hastigheden kan Royal Wood levere den perfekte vare hurtigt. Så snart opskæringen er færdig, får kunden besked om resultatet, så han kan planlægge den videre produktion. 

Emnestørrelse:
Max. 75×250 mm
 Min. 12×40 mm

. Savsnit: 4 mm. 
Nøjagtighed: +/- 1 mm pr. m.

 

Båndsav

Royal Wood kører med centerstyret kløve- og båndsav, hvilket betyder, at vi kan klare enhver opgave inden for dette område. Vores båndsav kan save i grader til f.eks. klinkbeklædning, da vi har mulighed for at save i 45 grader.

Emnestørrelse:
Max. B250 x H400 mm (centrering)
Max. B120 x H400 mm (fast land)

 

Op og nedpinding

Royal Wood kan også op og nedpinde træ, med vores automatiske Vakuumanlæg system tm type VACK 100.

Emnelængde: 1.800 – 6.000 mm
Emnebredde: 75 – 225 mm
Emnetykkelse: 19 – 75 mm
Pakkedim. til anlæg: 1.200 x 1.200 mm